QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Маленькі олександрійці беруть активну участь у всеукраїнських конкурсах

Юні олександрійці не тільки розважаються та відпочивають влітку, вони також беруть участь у різноманітних всеукраїнських та місцевих конкурсах.
Бібліотекарі запрошують усіх підтримати своїми вподобаннями 13 маленьких містян, які долучилися до участі у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка «Я і мої права» до 25-річчя Конституції України!
Із 2 по 15 червня можна переглянути незвичайну віртуальну виставку малюнків, де представлені роботи наших дітей, та підтримати кращі роботи. По кількості вподобань буде обрано 25 фіналістів Всеукраїнського онлайн-конкурсу.
Роботи учасників представлені на дошках Padlet за посиланнями https://uk.padlet.com/nbkidskiev/laoiv3n3e2o7ng31 або https://padlet.com/nbkidskiev/yom2866cuip1tzho .
Також із 1 червня триває другий обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!», приурочений до 30-річчя незалежності України. За результатами міського туру, який завершився 31 травня, підсумки вже підведено.
Серед учнів 1-11 класів, чиї роботи візьмуть участь у другому етапі, стали:
– індивідуальні роботи юних художників: Миргородської Анни, Свиди Єви, Лукомської Дар’ї та Шевченко Ольги;
– групові – робота гуртка «Веселкове зернятко» Будинку дитячої та юнацької творчості, керівник гуртка Розанова Л.П.
Розподіл у номінаціях склався наступним чином:
• «Вишивка» – Унтило Анна;
• «Аплікація» – Чорний Тимофій та Саченок Максим.
Роботи учасників будуть направлені до Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г Шевченка, де пройде їх оцінювання.
Бажаємо успіхів та сподіваємося на перемогу наших маленьких олександрійців у другому турі. (http://www.library.alexandriya.com/…/2209-nezalezhna-i).