QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відзначили журналістів

7 червня міський голова Сергій Кузьменко привітав журналістів місцевих телерадіокомпаній та електронних і друкованих засобів масової інформації з їхнім професійним святом – Днем журналіста, яке відзначається 6 червня. Урочистості відбулися в малій сесійній залі, де зібралися колективи 12 олександрійських видань різного формату.
Сергій Кузьменко подякував за критику, яка допомагає керівництву міста позбавитися помилок, побажав присутнім тільки хороших новин, плідної співпраці з владою та свободи слова.
«Давайте формувати позитивний настрій в Олександрії. Спробуємо зробити так, щоби люди хотіли залишитися в нашому місті, бо саме тут є правда і є чим пишатися», – зазначив Сергій Кузьменко.
У свою чергу присутні журналісти подякували владі за відкритість і прозорість, підкресливши, що сьогодні в місті панує позитивна атмосфера, яка допомагає оперативно і без перешкод отримувати для роботи необхідну інформацію.
Після цього на знак поваги та за високий професіоналізм усі колективи місцевих засобів масової інформації отримали Подяки міського голови, квіти та подарунки.
На урочистості також завітали голова Кіровоградської обласної спілки журналістів Петро Мельник та його заступник Ігор Леус, аби привітати олександрійських журналістів зі святом і виконати приємну місію. За заслуги перед Українським народом Грамотою і відзнакою Верховної Ради України нагороджено Ірину Балашову, головного редактора газети «Сільський вісник».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.197969092197726/197968398864462/