QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про податки і збори, конкурси та бюджет

8 червня на засіданні виконавчого комітету присутні своїм рішенням запропонували міській раді встановити на території Олександрійської територіальної громади місцеві податки і збори. До їх переліку входитимуть:
– податок на майно, який складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок та плати за землю;
– єдиний податок;
– збір за місця для паркування транспортних засобів;
– туристичний збір.
Це щорічне рішення, направлене на встановлення ставки податків і зборів, що, у свою чергу, забезпечують власне надходження до міського бюджету. Воно пройшло всю процедуру погодження і набуде чинності з 1 січня 2022 року.
Виконавчий комітет дозволив Церкві Християн Повного Євангелія «Блага Вість» проведення дитячого активного майданчику з нагоди святкування Трійці. Дійство триватиме з 16 по 18 червня з 13.00 до 19.00 за адресою: просп. Соборний, 134.
Також присутні розглянули та затвердили склад комісії з проведення конкурсу на визначення виконавця послуги із захоронення побутових відходів на території сміттєзвалища Олександрії і зобов’язали членів комісії у найближчому часі організувати та провести відповідний конкурс.
Окрім того, було ухвалено рішення щодо внесення змін у міський бюджет на поточний рік, яке буде остаточно затверджене депутатським корпусом на найближчій сесії Олександрійської міської ради.