QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чим живе місто: рішення виконавчого комітету, прийняті на черговому засіданні

16 червня відбулося засідання виконавчого комітету, у ході якого присутні розглянули понад 30 питань, які стосувалися забезпечення життєдіяльності міста.
На початку традиційно ухвалено рішення щодо захисту прав та інтересів дітей. Після цього було запропоновано міській раді затвердити базову мережу закладів культури Олександрійської територіальної громади, куди ввійшли будинки культури та бібліотеки новоприєднаних сіл. Загальна їх кількість становить 29 установ.
Наступним рішенням члени виконкому дозволили проведення урочистих заходів, приурочених до 9-ї річниці з Дня заснування окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України. Орієнтовно захід відбудеться 9 липня о 10.00 в ПК «Світлопільський».
Також присутні дозволили проведення ХХ Регіонального фешн-конкурсу краси для дітей «Я просто Янгол 2021», початок якого запланований на 19 червня о 17.00 в Палаці культури «Світлопільський».
Далі у ході засідання виконавчий комітет своїм рішенням вніс зміни до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської міської ради» та затвердив перелік медичних працівників, які будуть нагороджені з нагоди їх професійного свята почесними грамотами та грамотами Олександрійської міської ради.
Терміном на 1 рік члени виконкому погодили режим роботи кафе «Mag de Burg», «Звезда Востока-Дамаск» та літнього майданчику за адресою: пл. Соборна, 2 за умови використання зареєстрованої найманої праці та дотримання санітарних і протиепідеміологічних вимог.
Також присутні затвердили результат засідання конкурсного комітету по проведенню конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №№ 79 та 80.
Наступним рішенням виконком ухвалив перелік громадян, які будуть нагороджені почесними грамотами та грамотами Олександрійської міської ради і подяками міського голови з нагоди Дня Конституції України. Напередодні свята нагороди отримають 29 олександрійців.
Окрім того, було розглянуто і затверджено ряд питань щодо оренди землі та майна Олександрійської територіальної громади, а також надано дозволи на придбання, дарування та продаж приватного житла без порушення майнових прав малолітніх дітей, які прописані та проживають у даних оселях.