QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Квест-марафон для дітей пройде в Олександрії

Олександрійська територіальна громада готується святкувати День молоді, у рамках якого пропонується багато цікавих пізнавальних заходів для різних вікових категорій молоді нашого міста.
Зокрема, 26 червня о 14.30 на майданчику біля стадіону «Ніка» візьме свій початок едюренкс квест марафон, в основі якого розгорнеться маршрут по центральній частині міста з різними естафетами та інтелектуальними завданнями. Розвага розрахована для дітей віком від 5 до 12 років, яких поділять на команди по 5 чоловік у кожній. Самий старший учасник стане її капітаном, а інструктори, які будуть закріплені за дітьми, поведуть їх від локації до локації, аби команди змогли знайти загадки і розгадати їх для наступного кроку.
За підтримки міського голови Сергія Кузьменка квест марафон організовує ГО «Сильна Олександрійщина», яка за участю рятувальників також планує встановити рекорд України «150 швидких підйомів 3-х колінної драбини командою трьох пожежних рятувальників». Захід відбудеться о 18.00 на площі Соборній, одразу по завершенню нагородження команд-переможців едюренкс марафону.
Анонс заходу можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/100010649029456/videos/1423584841339803