QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До Дня молоді в Олександрії провели багатогалузевий ярмарок вакансій

25 червня у рамках заходів, присвячених Дню молоді, біля Олександрійського міськрайонного центру зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій.
Фахівці пропонували свої послуги не лише запрошеним безробітним, а й всім жителям і гостям міста Олександрії та району. У заході взяли участь понад 100 шукачів роботи.
Захід пройшов за участю ТОВ «Королівське ХПП», філії ТОВ «Верес», Державної установи «Петрівська виправна колонія (№ 49)», ФОП Коробко В.І., а також представників місцевого центру з надання вторинної правової допомоги, управління соціального захисту населення та міського центру соціальних служб.
Серед вакансій, які пропонували роботодавці незайнятим громадянам –начальник відділення (пенітенціарна система), бухгалтер, водій автотранспортних засобів, технік з обслуговування інженерно-технічних засобів охорони (пенітенціарна система), інспектор (пенітенціарна система), електромонтер з обслуговування підстанції, укладальник-пакувальник та ін.
Роботодавці презентували свої підприємства, надавали шукачам роботи інформацію про вакансії, відповіли на питання, а також проводили співбесіди з претендентами на роботу з метою підбору майбутніх працівників. Зацікавлювали шукачів роботи умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували гідний рівень заробітної плати.
У той же час, фахівці місцевого центру з надання вторинної правової допомоги надавали всім охочим консультації юридичного спрямування.
У свою чергу, фахівці органів соціального захисту населення та центру соціальних служб повідомляли інформацію щодо переваг легальної зайнятості, державних програм та гарантій, що орієнтовані на соціальний захист населення.
Також у рамках заходу презентовано таку соціальну послугу як сімейний патронат, що може стати не лише альтернативою безробіттю, а й внеском у розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Фахівцями центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці, соціальні партнери та безробітні мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на свої запитання.