QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати виділили кошти на розвиток галузей міста

7 липня на 10-й черговій сесії міської ради депутати скоригували бюджет Олександрійської територіальної громади.
Рішенням сесії збільшено доходи і видатки на суму 36,9 млн грн, у тому числі, за рахунок перевиконання бюджету у розмірі 22,3 млн грн та надходження субвенцій на розвиток ЦНАПів, забезпечення доступом до Інтернету сільської місцевості, реалізацію заходів Нової української школи, придбання інсулінів, виконання інвестиційних проєктів та інше. Також здійснено внутрішній перерозподіл коштів між головними розпорядниками бюджету.
Субвенції з державного та місцевого бюджетів спрямовані за цільовим призначенням.
Кошти від перевиконання бюджету та внутрішнього перерозподілу направлені на розвиток різних галузей міста і вирішення нагальних питань.
Серед основного депутати виділили 3 млн грн на підготовку освітніх закладів до нового начального року; 1,5 млн грн – на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на базі гімназії Т.Шевченка; 1 млн грн – співфінансування на реалізацію програми «Нова українська школа»; 193 тис. грн – на оздоровлення дітей працівників освітніх установ.
У сфері охорони здоров’я спрямовано 810 тис.грн на сплату за енергоносії центральної районної лікарні; 193 тис.грн – на оздоровлення дітей працівників медзакладів.
На капітальний ремонт вулиці Олексія Скічка направлено 10 млн грн; на придбання комбінованої прибиральної машини – 4,5 млн грн; 1,5 млн грн – на підтримку КП «Теплокомуненерго»; 110 тис.грн – на підтримку КП «СвітлоЦентр» та 238 тис. грн – на підтримку КП «Олександрійський транспорт».