QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Триває робота щодо формування Календаря знаменних і пам’ятних дат Олександрії на 2022 рік

Із початком 2021 року розпочалася робота щодо підготовки та формування Календаря знаменних і пам’ятних дат Олександрії на 2022 рік.
Подібний календар затверджується щороку. У ньому визначається перелік найважливіших подій та ювілеїв видатних осіб у суспільно-політичному, соціально-економічному та культурно-освітньому житті міста.
На даний час продовжується збір пропозицій до вищезазначеного документу. Кінцевий термін подання доповнень та зауважень 1 серпня поточного року.
Календар знаменних і пам’ятних дат Олександрії є обов’язковим для відзначення в Олександрійській територіальній громаді.
Перед затвердженням на засіданні виконавчого комітету Календар проходить детальний розгляд на комісії з питань топоніміки, яка і рекомендує кінцевий його варіант до затвердження виконавчим органом міської ради. Ознайомитися із проєктом Календаря можна за посиланням.
Пропозиції до вищезазначеного документу можна надсилати на електронну адресу управління культури і туризму міської ради: [email protected], а також за адресою: пл. Соборна, 6, м. Олександрія, Кіровоградська обл., 28000.