QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Підготовка до нового навчального року проходить у всіх напрямках

Із закінченням освітнього процесу в навчальних закладах міста розпочалися ремонтні роботи. У рамках підготовки до нового навчального року, у класах, спортивних залах та інших шкільних приміщеннях здійснюється шпаклювання та фарбування стін, стелі, підлоги, за потреби робляться внутрішні відкоси та облаштовується територій навколо освітніх закладів.
Днями завершено тендери на ремонт покрівель і в найближчому часі розпочнуться відповідні роботи в колегіумі та дитячих садочках №№ 39 та 43. Також по завершенню відкритих торгів оновлення очікує і харчоблок в ЗНЗ № 17 – ліцей.
У планах – встановлення протипожежної сигналізації в колегіумі та ЗНЗ № 10, яка вже успішно пройшла апробацію та позитивно зарекомендувала себе в НВК ЗНЗ № 9 та № 2.
Окрім того, близько 3,5 млн грн з бюджетів різних рівнів виділено на потреби навої української школи. Це придбання нових меблів, комп’ютерних класів, мультимедійних дошок, дидактичних матеріалів тощо.
Загалом, на останній сесії депутати Олександрійської міської ради виділили 3 млн грн на підготовку освітніх закладів до нового начального року, 193 тис. грн – на оздоровлення дітей працівників освітніх установ, 1,5 млн грн – на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на базі гімназії Т. Шевченка та 1 млн грн – співфінансування на реалізацію програми «Нова українська школа».
«Усі ці заходи робляться для того, аби маленькі олександрійці 1 вересня пішли до затишних класів з новими меблями та обладнанням» – прокоментував стан фінансування галузі освіти міський голова Сергій Кузьменко.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.220033616657940/220033113324657/