QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Проєкт Статуту Олександрійської територіальної громади внесено на публічний розгляд

3 серпня під головуванням секретаря міської ради Вікторії Косяк відбулося останнє засідання робочої групи із розробки Статуту Олександрійської територіальної громади.
Присутні заслухали інформацію про проведену роботу, зокрема, – про пропозиції органів Міністерства юстиції України щодо викладення тексту проєкту Статуту Олександрійської територіальної громади, обговорили їх та схвалили запропонований проєкт Статуту.
Відповідно до вимог чинного законодавства Вікторія Косяк повідомила членів робочої групи про необхідність проведення обговорення проєкту Статуту через доведення його тексту до широкого кола громадськості за допомогою мережі інтернет, місцевих та регіональних ЗМІ.
Тож у підсумку присутні одноголосно вирішили розпочати процедуру громадського обговорення проєкту Статуту з метою отримання пропозицій, зауважень, доповнень до тексту Статуту від жителів територіальної громади.
Процедура триватиме з 3 по 12 серпня включно. Текст Статуту, як і оголошення про початок процедури обговорення, будуть оприлюднені на сайті Олександрійської міської ради у найближчому часі.