QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком затвердив низку рішень, важливих для життєдіяльності громади

5 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого присутні розглянули понад 20 питань, що в подальшому вплинуть на життєдіяльність Олександрійської громади.
На початку були підтримані рішення щодо захисту прав та інтересів дітей, а також ухвалено структуру та загальну чисельність Олександрійського міського центру соціальних служб.
Наступним рішенням затверджено оновлений склад міської комісії у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій та поновлений склад міської редакційної комісії видання обласної «Книги Пам’яті України».
Із метою поліпшення стану об’єктів благоустрою Олександрії, забезпечення санітарного утримання та очищення території, що належить до комунальної власності міській раді було запропоновано внести зміни до програми з благоустрою міста, що дозволить в майбутньому спрямовувати кошти на облаштування прибудинкових територій, алей, скверів, парків та ін.
Також рішенням виконавчого комітету дітей, із числа позбавлених батьківського піклування, поставлено на квартирний облік за місцем проживання на території Олександрійської громади.
Далі присутні затвердили протокол засідання міської тимчасової комісії з питань використання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків. Це рішення дасть можливість направити протокол до обласного департаменту соціального захисту населення, де і буде здійснюватися остаточний розподіл житла.
Члени виконавчого комітету ухвалили графік роботи КП «Олександрійський центральний ринок», відповідно до якого робочі дні підприємства залишаються вівторок – неділя: з 05.00 до 15.00, понеділок – вихідний день.
Поряд з цим, були розглянуті та прийняті рішення щодо присвоєння адрес, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, оренди земельних ділянок, продовження договорів оренди тощо.