QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Бібліотечне життя у перші серпневі дні

Бібліотеки централізованої бібліотечної системи дбають про розвиток дитячого читання та популяризації книги, тому тісно співпрацюють з дитячими садочками, залучаючи книгозбірні малечу, демонструючи їм, що рости разом з бібліотекою набагато цікавіше і веселіше.
Нові знання, позитивні емоції та веселощі отримали вихованці дитячої садочку № 39, які завітали на гостини до центральної міської бібліотеки для дітей. Найяскравішим моментом зустрічі була поява справжніх казкових героїв – Карлсона, Баби Яги, Мухи Цокотухи та принцеси Ельзи, які влаштували для дітей літературні пригоди та веселі ігри.
Бібліотекарі філії № 3, відзначаючи Всесвітній день кішок, запросили своїх читачів на літературне забавляння, де діти знайомилися з цікавими книгами про котиків, малювали своїх улюбленців, брали участь у вікторинах, присвячених пухнастим друзям.
А бібліотекарі центральної міської бібліотеки провели вуличну акцію, під час якої знайомили перехожих з книгами про історію міста, її яскравими сторінками; з літературою про Почесних громадян міста; про людей, які його прославили; про архітектурні пам’ятки та затишні куточки, які вражають своєю красою.
Завершився перший серпневий тиждень презентацією нової книги «Любов народжується в мовчанні» авторки Аліни Росс (Кривенець), яка народилася у нашому місті й у рамках всеукраїнського книжкового туру з першою презентацією приїхала саме у рідне місто.
На захід завітало більше півсотні олександрійців та гостей міста. Родзинкою презентації було авторське прочитання уривку зі свого нового роману, який надихнув присутніх на прочитання всієї книги. Також усі охочі мали можливість придбати книгу «Любов народжується в мовчанні», зробити фото та отримати автограф на згадку про зустріч із авторкою.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.236487825012519/236487468345888/