QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко на прямому зв’язку з олександрійцями

11 серпня міський голова Сергій Кузьменко поспілкувався з олександрійцями за допомогою прямого телефонного зв’язку. Під час приватних діалогів містяни зверталися до Сергія Кузьменка з проханням в облаштуванні тротуарів, заміни вікон, ремонту покрівлі, забезпечення дровами, реконструкції спортивного майданчика тощо.
Гостро постало питання роботи ліфтів у багатоповерхівці по проспекту Соборному, 118, де голова ОСББ єдиний з усіх об’єднаних співвласників багатоквартирних будинків не уклав договір з ліфтовою компанією. Наразі це питання під постійним контролем міського голови, дано доручення начальнику ЖКГ та муніципальній поліції здійснити виїзд за цією адресою і вжити заходів для успішного врегулювання ситуації, що тривалий час не знаходить свого розв’язання.
Також одразу по завершенню години телефонного зв’язку було вирішено ще одне прохання жительки міста – організувати і доставити дитину з обмеженими можливостями на обстеження до медичного закладу Кривого Рогу. За дорученням Сергія Кузьменка виконання даного завдання візьме на себе міський територіальний центр соціального обслуговування.