QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Онлайн та офлайн: дозвілля в бібліотеках на будь-який смак

Читати модно, престижно, корисно у будь-яку пору року і в будь-якому віці – це головний меседж бібліотек централізованої бібліотечної системи.
Літні читання продовжуються, і в центральній міській бібліотеці для дітей знову було весело та галасливо. Цього разу до книгозбірні завітали наймолодші вихованці спортивного клубу «SPORT MAX». Малята відгадували магічні загадки, співали разом з бібліотекарями дитячі пісні та знаходили героїв українських народних казок.
Користувачі підліткового віку відвідали в дитячій бібліотеці етичне заняття «Школа вишуканих манер», де вчилися під керівництвом відомої няні Мері Поппінс як себе поводити в різних місцях, вдосконалюючи правила етикету.
А вихованці дитячих садочків №№ 43, 8 та 35 разом з бібліотекарями грали в пізнавальні ігри, вікторини, переглядали найцікавіші дитячі книги, брали участь у веселих дійствах. Дітки із ЗДО № 35 навіть побували з екскурсією у бібліотеці-філії № 3.
Для того, щоб олександрійці орієнтувалися, які захопливі новинки літератури має центральна міська бібліотека, її фахівці провели щочетвергову акцію-знайомство «Новинки літератури від Українського інституту книги».
Також бібліотекарі центральної міської бібліотеки запропонували містянам віртуальне дозвілля, підготувавши черговий випуск краєзнавчих відеозустрічей «ОЛЕКСАНДРІЯ – МІСТО ТАЛАНТІВ». Цього разу, аби олександрійці дізналися більше про змішані єдиноборства бібліотекарі зустрілися з талановитим і досвідченим тренером Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист», вчителем фізичної культури та інструктором з військово-спортивних багатоборств ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 10 Олександрійської міської ради Олексієм Кравченком. На сторінці центральної міської бібліотеки у соцмережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/alexlibrary.CBS) та на каналі ЦБС в Ютубі (https://www.youtube.com/watch?v=rdbJA5pyY1Y) можна переглянути це відеоінтерв’ю та дізнатися багато цікавої та корисної інформації.
А для жіночої аудиторії бібліотекарі центральної міської бібліотеки підготували віртуальний майстер-клас від майстра з манікюру Вікторії Волкової, яка розповіла та продемонструвала, як зробити манікюр в домашніх умовах і отримати естетичне задоволення (перегляд за посиланнями: https://www.facebook.com/alexlibrary.CBS та https://www.youtube.com/watch?v=SZLeL2SOinE .
Про історію виникнення свята Спасу, звичаї, традиції для всіх охочих бібліотекарями центральної міської бібліотеки для дітей підготовлено черговий випуск відеоролика «Оповідок від Богдана».

Більше за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.240267771301191/240267291301239/