QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Головківка готується до відзначення Дня села

16 серпня заступник міського голови Ірина Чемерис побувала в Головківці, де разом із старостою Тетяною Кузьменко оглянула майбутні локації для святкування Дня села.
Оскільки найбільше заходів заплановано провести на внутрішньому подвір’ї школи, то саме тут сконцентровані організаційні роботи. Наразі працівники прибирають територію, розчищають її від сухостою і парості, обрізають кущі та дерева, продумують декорування. До робіт з благоустрою залучається і спеціальна техніка, аби вивезти зібране сміття.
У рамках святкування Дня села організатор цього масштабного дійства ТОВ «АгроВіста» також планує провести лотерею серед головківських родин. Із цією метою днями закуплені подарунки, які вже чекають на своїх власників.
Комунальні служби міста забезпечать порядок під час народних гулянь та по їх завершенню. Тож підготовка до відзначення Дня села у самому розпалі.
Нагадаємо, 21 серпня, починаючи із 17.00, у Головківці стартує масштабне і драйвове святкування Дня села із дитячими розвагами, сучасною музикою, неоново-дзеркальним шоу, дискотекою та феєрверком.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.240410911286877/240410064620295/