QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські спортсменки встановили рекорд України

24 серпня у День незалежності України в Олександрії відбулася визначна спортивна подія – встановлення рекорду України з парного перекидання покришки вагою 270 кілограмів.
Встановлення рекорду проводилось в рамках проєкту Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів «Книга рекордів силових видів спорту» та організоване громадською організацією «Сильна Олександрійщина», Всеукраїнським об’єднанням пауерліфтерів та за сприяння міської ради.
Аби підтримати олександрійок на площу Соборну прийшли профільний заступник міського голови Ірина Чемерис, начальник відділу молоді та спорту міської ради Андрій Ярошевський, близькі, друзі та жителі міста.
У встановленні рекорду взяли участь три спортсменки у ваговій категорії до 65 кілограмів. В рамках ліміту часу 6 хвилин разом вони здійснили 30 перекидів покришки вагою 270 кілограмів і встановили рекорд за 4 хвилин 04 секунди.
Відповідний рекорд був зафіксований, а дівчата Інна Дзюба, анастасія Ліманська та Єлизавета Кульпанова отримали сертифікати про встановлення рекорду.
Наприкінці заходу до присутніх звернулася Ірина Чемерис, яка привітала рекордсменок із вагомим здобутком та вручила подарунки.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.245542674107034/245541974107104/