QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Важливі рішення, прийняті на засіданні виконавчого комітету

27 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Присутні прийняли рішення з ряду питань щодо подальшої долі дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, дитині, нещодавно покинутій в пологовому будинку, надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
Розглянувши звернення ОСББ «Алеут», «ЖБК-6 Південний» та «Перше Покровське», виконавчий комітет надав дозвіл на відключення від мереж централізованого опалення багатоповерхівок по пр. Соборному №122, вул. Садовій №62 та пл. Покровській №1.
На підставі протоколу засідання постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів виконком надав дозвіл на відключення 173-х квартир. Дозволи отримали квартири у тих будинках, де не менше половини квартир відключені від централізованого опалення; які залишилися останніми підключеними по стояках і ті, мешканці яких за станом здоров’я потребують особливого теплового режиму.
Враховуючи протоколи засідання комісії з топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, міській раді запропоновано здійснити перейменування провулку Маршала Ворошилова на провулок Покровський, вулицю Корнійчука на вулицю Ставкову.
У зв’язку з кадровими змінами, затверджено поновлений склад адміністративної комісії при виконавчому комітету Олександрійської міської ради.
На виконання чинного законодавства присутні затвердили Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому органі міської ради.
Виконком запропонував міській раді внести зміни до бюджету Олександрійської міської територіальної громади на суму 16,8 млн грн за рахунок надходження державних субвенцій та перевиконання бюджету. Кошти планується спрямувати по галузях на вирішення питань життєдіяльності міста.
Враховуючи лист фізичної особи – підприємця, погоджено розміщення місць для торгівлі баштанними культурами по вул.6-го Грудня,138, вул. Козацькій, 41 та вул. Григорія Усика (вул. вул.Г.Сокальського до вул. Садової) за умови дотримання санітарно-протиепідемічних норм, правил торгівлі та охорони праці.
Розглянувши листа громадської організації «Авто-Мото клуб «Олександрія», виконком погодив проведення IV етапу Чемпіонату України з «Автомобільного кросу», який пройде 16 та 17 жовтня на трасі «Вербова лоза».