QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про початок нового навчального року

31 серпня на сесії міської ради перед розглядом питань порядку денного міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про початок нового навчального року в Олександрійській громаді.
Він зазначив: «Закінчується період канікул, відпусток, завтра наші діти підуть до шкіл. Впродовж літа ми добре попрацювали для того, щоб їх зустріли світлі, красиві приміщення, а матеріально-технічна база була відповідного рівня».
Сергій Кузьменко наголосив, що карантинні обмеження залишаються, і у святкових заходах більшості шкіл братимуть участь першокласники і випускники, а інші учні розпочнуть навчальний рік із робочого процесу у своїх класах.
«Приємно, що у 860 маленьких олександрійців розпочнеться нова сторінка життя і вони підуть до школи. Для того, щоб їм було комфортно, ми з міського бюджету виділили більше 9 млн грн, аби функціонувала Нова українська школа, а це значить нові парти і нові технічні можливості. Ми виділили ці кошти, щоб провести ремонти їдалень, дахів, спортивних залів та майданчиків. Ми придбали сучасну техніку, комп’ютери, щоб наші вчителі мали можливість дистанційно навчати дітей. Ми зробили ще одну добру справу і 14-му мікрорайоні буде курсувати новий шкільний автобус, який підвозитиме дітей на навчання до 6-ї школи», – повідомив міський голова.
Сергій Кузьменко подякував депутатам за те, що вони підтримували ініціативи і рішення, а педагогам – за те, що протягом літа готували освітній простір для своїх учнів.