QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

День знань разом з бібліотеками

Уже стало доброю традицією проводити перші святкові уроки в новому навчальному році у бібліотеках.
Цьогоріч лише одну дитячу бібліотеку 1 вересня відвідало близько 200 дітей, для яких були організовані цікаві перші уроки у різних форматах.
Для семикласників Олександрійського колегіуму та ОНВК №17 бібліотекарі провели пізнавально-розважальну програму «Твої ми діти, Україно!». Діти читали вірші, співали пісні про Україну та переглянули відеопрезентацію про куточки нашої Батьківщини.
Дев’ятикласники ОНВК №17 взяли участь у квесті «Україна починається з тебе». Предметом пошуку була цікава та корисна інформація, яка допомогла учасникам осмислити зміст поняття «патріотизм». Квест передбачав бліц-опитування з історії України, кросворди та вікторини на знання Конституції України, віртуальні екскурсії в героїчне минуле нашої держави. Закінчився квест на станції з народними піснями, іграми, розвагами.
Учням 7-х класів колегіуму був запропонований патріотичний пазл «З Україною в серці». Учні говорили про становлення нашої держави України, про її відомих синів і дочок, про мову, яка містить код нації. А ще – про те, хто такі українці, які риси характеру нам дісталися у спадщину.
Учні 2-А класу НВК ЗНЗ № 19 «Лісова казка» стали учасниками уроку-квесту «Я люблю Україну».
Пишались, шанували і згадували кращі сторінки історії молодої держави учні олександрійського професійного ліцею разом з працівниками бібліотеки-філії №5 під час першого уроку за темою: «Незалежність під прапором волі».
До центральної міської бібліотеки завітали учні ЛІТу на патріотичний фреш «Втілені мрії про Незалежність».
Бібліотека для юнацтва підготувала для своїх юних читачів патріотичне паті «Українське ДНК – код молоді».
Бібліотекарі філії №3 також провели для учнів 5-6 класів ЗНЗ№6 перший урок за темою: «Моя країна – Україна» і присвятили його відзначенню 30-ї річниці Незалежності нашої країни.
Бібліотечні фахівці філії №10 завітали до учнів 5-А класу ЗНЗ №10 та провели перший урок «Щоб у серці Україна жила».
День знань, проведений разом з бібліотеками, приніс юним олександрійцям багато відкриттів, гарних вражень та оптимістичний настрій.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.253292599998708/253292159998752/