QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Премії медпрацівникам, підтримка КП «Теплокомуненерго», ремонт доріг – депутати скоригували бюджет

5 жовтня на сесії міської ради депутати скоригували бюджет Олександрійської громади.
Рішенням сесії збільшено видатки за рахунок перевиконання місцевого бюджету на суму 9,5 млн грн, надходження 756 тис.грн державної субвенції на реалізацію освітньої програми «Спроможна школа для кращих результатів» та 129,7 тис.грн субвенції сільських і селищних громад на утримання закладів охорони здоров’я. Також здійснено внутрішній перерозподіл між головними розпорядниками бюджету.
Субвенції були направлені за цільовим призначенням, а кошти від перевиконання бюджету – на вирішення нагальних питань життєдіяльності міста.
Зокрема, 4 млн грн виділено на стимулюючі виплати працівникам закладів охорони здоров’я; 340 тис. грн – на придбання службового житла для лікаря Центральної міської лікарні.
Направлено 300 тис.грн на проведення ремонтних робіт у закладах освіти.
У галузі житлово-комунального господарства 3 млн грн спрямовано на фінансову підтримку КП «Теплокомуненерго»; 1,8 млн грн – на придбання універсального дорожнього автомобіля; 2,7 млн грн – на капітальний ремонт вулиці Весняної та 600 тис.грн – на поточний ремонт доріг.
Також на сесії міської ради депутати ухвалили рішення про Прогноз бюджету Олександрійської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.