QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії побували журналісти з Києва в рамках туристичного престуру

У рамках туристичного престуру Кіровоградщиною в Олександрію завітали київські журналісти із видання «Українська правда», «Фокус», «РБК-Україна», «Лівий берег», телеграм-каналу «Lowcost.ua» та представники Міністерства культури.
На меті зустрічі було познайомити гостей з Олександрією, її історією, туристичними, культурними та ландшафтними магнітами, аби популяризувати місто поза межами регіону.
Відпочатку на журналістів чекала екскурсія, яку провів краєзнавець, голова ГО «Сучасні громадські ініциативи», співзасновник громадського простору «КУБ» Віктор Голобородько. Гості оглянули найбільш яскраві місцеві локації: пожежну каланчу, синагогу, казначейство, будинки Штромберга, Піщевича, Чижевського, залишки Святомиколаївської церкви, Театральний сквер й Олександрійський театр.
Після цього відбулося знайомство з Будинком футболу, оновленим парком Шевченка та фонтанною площею. Із журналістами поспілкувався і міський голова Сергій Кузьменко, який зустрів їх біля спортивного комплексу. Очільник міста поспілкувався із гостями, розповів про оновлені об’єкти, проведені роботи і поділився планами на майбутнє.
«Олександрії є чим пишатися і вражати, тож сподіваюся, що це знайомство з містом не залишить вас байдужими і стане гарним приводом для співпраці», – сказав міський голова.
У свою чергу, відгуки представників столичних видань свідчили про те, що Олександрія справила враження цікавого туристичного об’єкта на мапі України.
Туристичний престур став можливим за підтримки Кіровоградської ОДА, редакції газети «Кіровоградська правда» та безпосередньо Олександрійського міського голови Сергія Кузьменка.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.283318993662735/283318543662780/