QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбувся особистий прийом першого заступника міського голови Юрія Гугленка

26 жовтня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань. Аби надати оперативну відповідь на звернення олександрійців, також були запрошені керівники управлінь міської ради та комунальних підприємств, у компетенції яких дати ґрунтовну відповідь на поставленні питання.
У ході зустрічей жителі громади зверталися до першого заступника із проханнями щодо поглиблення ливневої канави по вулиці Козацький Шлях, встановлення індивідуального опалення, спилу і кронування аварійних дерев та сухостою, озеленення міських вулиць, встановлення загальнобудинкових лічильників та їх повірки.
Як зазначив Михайло Сулятицький, начальник управління ЖКГ, питання чищення і поглиблення ливневої канави вже включено в графік роботи і в найближчому часі підрядна організація виконає всі необхідні роботи, аби забезпечити правильне водовідведення та уникнути затоплень приватних садиб.
Відключення від централізованого теплопостачання наразі неможливе, адже розпочався опалювальний сезон. Звернення від громадян з цього приводу будуть прийматися вже влітку наступного року.
Щодо інших питань, то всі вони розглянуті, взяті на контроль першого заступника, а начальникам підвідомчих структур дано доручення винайти можливість їх успішного вирішення.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.285372806790687/285372636790704/