QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати міської ради звернулись до членів НАТО про закриття неба над Україною

6 березня відбулася 19-та позачергова сесія Олександрійської міської ради VIII скликання з метою розгляду нагального питання, що стосується захисту території України у воєнний час.
На початку засідання міський голова Сергій Кузьменко зазначив: «Ми – українці вдячні за величезну підтримку, яку ми отримуємо від міжнародних партнерів. Але для того, щоб захищати нашу державу, нам потрібна підтримка в питанні закритого неба, щоб наші Збройні Сили могли оберігати спокій мирних людей і тримати наші кордони. Український народ, громади ще раз звертаються до країн-членів НАТО захистити українців від жахіть війни, закрити небо над Україною. Тому це рішення на часі, адже кожен день війни – це десятки, сотні трагедій. Я переконаний, що наші найкращі Збройні Сили України захистять нашу державу і місто Олександрію».
Депутатський корпус одноголосно схвалив текст звернення депутатів Олександрійської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО про закриття неба над Україною.
Депутати доручили Олександрійському міському голові Сергію Кузьменку надіслати це звернення Президенту України та Верховній Раді України.

ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Олександрійської міської ради восьмого скликання

Ми, депутати Олександрійської міської ради восьмого скликання, звертаємось до вас підтримати прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.
Тисячі загиблих та поранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання із закриттям неба.
Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба!
Діяти потрібно негайно!

Міський голова Сергій КУЗЬМЕНКО