QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про життя громади у воєнний час

На сесії міської ради 6 березня міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні, як живе і працює Олександрійська громада у воєнний час.
Перш за все очільник міста висловив глибоку вдячність військовим Збройних Сил України за те, що вони мужньо захищають нашу державу і місто.
Слова подяки лунали підприємцям, волонтерам та усім олександрійцям за всебічну підтримку та допомогу.
«На сьогодні загін територіальної оборони сформований, матеріально забезпечений. Працює координаційний центр і сюди кожного дня небайдужі жителі приносять допомогу Збройним Силам України, територіальній обороні та великій кількості людей, які вимушено покинули свої домівки. Протягом останніх днів в Олександрії більше 10 тисяч людей мали можливість відпочити, поїсти, заправити автомобілі і поповнити запас продуктів харчування, щоб рухатись у своєму напрямку», – зазначив міський голова.
Сергій Кузьменко поінформував присутніх, що незважаючи на виклики, тривоги, комунальна сфера продовжує працювати у штатному режимі, здійснюється прибирання міста, забезпечення житлового сектору і бюджетних закладів теплом, електроенергією і водопостачанням.
Також Сергій Кузьменко нагадав олександрійцям про дотримання комендантської години, яка діє з 20:00 до 6:00, та важливість світломаскування у темну пору доби.