QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Логістичний центр продовжує допомагати військовим та постраждалим від війни

Логістичний центр на території митного контролю, що навпроти міської пожежної частини, продовжує активну роботу з надання допомоги військовим та вимушеним переселенцям. Щодня тут працюють волонтери, які розбирають гуманітарні вантажі зі США, Англії, Німеччини і після фасування та розподілу, перенаправляють їх у трьох напрямках.
Зокрема, для військових доставляють спорядження, аптечки, каремати, радіоприймачі, бронежилети, взуття тощо. Капелани із громадського формування «Капеланський патруль», як координатори цієї роботи, супроводжують спецобладнання на передову.
Також волонтери логістичного центру надають допомогу людям, які постраждали внаслідок війни і залишаються в «гарячих» точках: Лисичанську, Сєверодонецьку, Харкові та інших населених пунктах. У ці міста доставляють воду, продуктові набори та сухпаї, а на зворотному шляху евакуюють людей.
Третій напрямок роботи логістичного центру – це допомога вимушеним переселенцям, які залишаються в Олександрії і, що важливо, стають на облік в управлінні соціального захисту. Завдяки підтримці з-за кордону центр забезпечує людей продуктовими наборами, засобами гігієни, одягом, постільною білизною, дитячими товарами тощо.
Така об’ємна допомога стала можливою завдяки злагодженій роботі міської ради і її керівництва, громадського формування «Капеланський патруль» з координатором в Олександрії Павлом Царевським та приватній особі-підприємцю Світлані Квітці.
Наразі центр потребує допомоги з пальним і коштами. Фінанси направляються на організацію та перевезення гуманітарних вантажів від кордонів України до Олександрії та далі на передову.
Збір коштів здійснюється на рахунки:
– для перерахунку коштів у гривнях 5355 5713 0294 7668;
– для перерахунку коштів у Євро 4102 3251 2919 0088.
Одержувач: Квітка Світлана Семенівна.
З питань надання допомоги звертатись за номером: (067) 914 09 50.