QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком затвердив графік руху автобусів та розглянув питання виділення коштів на нагальні потреби

22 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули низку питань щодо подальшої долі дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Зокрема, рішенням виконкому 8 малолітнім дітям надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування, яких буде влаштовано на проживання до благодійного центру «Джерело життя».
Виконком вніс зміни до мережі міських автобусних перевезень, включивши маршрут №78 «Олександрія-Пустельникове».
З метою забезпечення стабільних пасажирських перевезень, виконком призначив тимчасовим перевізником на маршруті №78 «Олександрія-Пустельникове» ФОП Лапка С.М. до проведення конкурсу.
Також призначено ФОП Хованського З.О. тимчасовим перевізником на автобусному маршруті №11 до проведення конкурсу.
Присутні затвердили графік руху на автобусних маршрутах під час воєнного стану. У ході розгляду цього питання начальник управління економіки Ростислав Черевашко поінформував, що протягом тижня буде здійснюватись 75 пільгових рейсів. У зв’язку з воєнним станом та зменшенням пасажиропотоку, кількість загальних перевезень скоротилася зі 165 до 65 рейсів на день. Із графіком руху автобусів можна ознайомитись за посиланням: https://olexrada.gov.ua/doc/news/bus_schedule_vs.pdf
Виконавчий комітет розглянув питання внесення змін до місцевого бюджету з метою фінансування нагальних потреб у різних галузях. За рахунок внутрішнього перерозподілу пропонується направити 200 тис.грн пожежно-рятувальному загону на придбання паливно-мастильних матеріалів; 100 тис. грн – управлінню ЖКГ на закупівлю палива; 250 тис.грн – на фінансову підтримку КП «Чисте місто»; 2,6 млн грн управлінню освіти на сплату за тепло у дитячих садочках, позашкільних закладах, централізованій бухгалтерії та на вирішення інших питань.