QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Підтримка тилу – запорука спільної перемоги

Із самого початку вторгнення російських окупантів на Україну, в Олександрії розгорнувся масштабний волонтерський рух.
Місцеві підприємці активно приєдналися до цієї важливої роботи і в тилу надають вагому підтримку військовим Збройних Сил України, територіальній обороні та переселенцям.
Колектив кафе-ресторану «Симпозіум» на чолі з Аліною Михайленко задіяли кухню і обладнання закладу, аби робити сухі суміші для приготування борщів та супів, які потім відправляють бійцям на передову.
Завдяки тісній співпраці з Координаційним центром волонтерів Олександрії та допомозі місцевих жителів, до кафе доставляють необхідні овочі.
Кухарі закладу разом з дівчатами-волонтерами щодня роблять заготовки: чистять, нарізають овочі, відварюють їх та готують у спеціальних сушарках. Після приготування овочів, усі інгредієнти для супових і борщових наборів фасують у спеціальні пакети. Тож така суміш готується дуже швидко в умовах польової кухні.
Волонтери готують для наших військових з любов’ю, вкладаючи в кожен набір рецепт страви з теплими побажаннями.
На сьогодні у зону бойових дій передано близько 400 сухих борщових і супових наборів, що складає більше 7 тисяч порцій гарячої страви.
«Військові на передовій уже отримали наші набори, а нам передали слова вдячності за смачні гарячі страви. Кожен робить свою справу заради Перемоги, в яку усі ми щиро віримо», – зазначила власниця кафе-ресторану «Симпозіум» Аліна Михайленко.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.375622441099056/375622151099085/