QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Орендну плату для підприємців ринку знижено на 50 %

5 квітня відбулося засідання виконавчого комітету, де першим своїм рішенням присутні закріпили слова міського голови Сергія Кузьменка про зниження тарифів за ринкові послуги.
«Дякуємо підприємцям за патріотичну позицію, коли вони в тяжкі часи виходили на роботу та працювали, не завжди маючи при цьому фінансовий зиск» – сказав міський голова.
Тож за березень всім підприємцям КП «Центральний ринок», які працюють, зменшено орендну плату на 50%. І хоч сплата за попередній місяць вже відбулася, адміністрація ринку зробить перерахунок і в наступних розрахунках ця сума буде повернута.
Члени виконкому вирішили продовжити договори оренди шляхом проведення аукціонів та провести внутрішній перерозподіл видатків загального фонду місцевого бюджету. Кошти будуть спрямовані на фінансову підтримку КП «Олександрійський Центральний ринок».
Останнім рішенням присутні погодили організацію розміщення та забезпечення харчуванням внутрішньо переміщених осіб в комунальних закладах Олександрійської територіальної громади.