QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сад Перемоги – твій внесок у перемогу України

Сади Перемоги – всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування з метою недопущення продовольчої кризи в Україні.
Уряд країни закликає кожну українку та українця посадити Сад Перемоги у своєму домогосподарстві, на балконі чи прибудинковій ділянці.
Громади мають мобілізувати зусилля та використати всі доступні земельні ресурси для вирощування продовольства: пустирі, парки й галявини, задні двори.
Просимо бізнес та міжнародних партнерів допомогти українцям насінням, добривом, новітніми технологіями вирощування, пальним та технікою для обробки землі, обладнанням для переробки та зберігання продуктів.
Завдання кожного з нас забезпечити продовольством не лише свою сім’ю, а й підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто на передовій.
Такі овочеві, фруктові, трав’яні сади й городи, які садили у приватних садибах і громадських парках у США, Великій Британії, Канаді, Австралії, Німеччині під час Першої та Другої світових воєн рятували не одну родину від голоду та дефіциту.
Сад Перемоги – твій внесок у перемогу України!