QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про життєдіяльність Олександрії в умовах воєнного стану

14 квітня на засіданні виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питаннях життєдіяльності Олександрії та весняного благоустрою її території в умовах воєнного стану.
Зокрема, щодо роботи магазинів, автозаправних станцій та забезпечення пальним він зазначив: «На жаль війна, проблеми у багатьох виробників і логістичних компаній не можуть не відзначитися на ситуації в нашому місті. Часто спостерігаємо, що не на всіх автозаправних станціях у вільному доступі є пальне. Але ми прикладаємо максимум зусиль, щоб комунальний транспорт, автотранспорт, що займаються пасажирськими перевезеннями, та інші служби у повній мірі мали пальне для виконання своєї роботи».
Стосовно весняного благоустрою Олександрії Сергій Кузьменко поінформував, що після кількаденної негоди комунальники повертаються до упорядкування вулично-шляхової мережі.
Міський голова дав доручення начальнику управління ЖКГ Михайлу Сулятицькому у найкоротші терміни відновити і завершити роботи з упорядкування вулиць Шевченка (об’їзну дорогу) та вул. 6-го Грудня, оскільки Олександрія теж має певні завдання і необхідно підтримувати інфраструктурні об’єкти у належному стані.