QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Ведуться роботи по облаштуванню дитячої кімнати для дітей-переселенців

Сьогодні в одній із загальних кімнат гуртожитку медичного коледжу тривають ремонтні роботи. У найближчому часі тут облаштують сучасну дитячу кімнату відпочинку.
Наразі вже встановлені нові металопластикові вікна та двері, здійснюється шпаклювання відкосів та стін. Далі заплановано оновити стелю та підлогу, поклеїти шпалери, а також закупити нові меблі.
Сам гуртожиток обрали не випадково, адже тут проживає найбільша кількість дітей-переселенців у порівняні з іншими гуртожитками міста.
Ремонт здійснюється за рахунок благодійних коштів. За допомоги відділу молоді та спорту вдалося зв’язатися з українцями, які тривалий час живуть і працюють в Ізраїлі. До збору долучилися й інші громадяни цієї країни. Отриману суму в майже 56 тисяч гривень передали на потреби Олександрійської громади.
Роботи планується завершити до кінця травня. Наповнять кімнату іграшками та канцтоварами, якими олександрійці поділилися під час благодійних акцій, проведених на базі бібліотек.
Таким чином, завдяки допомозі громадян Ізраїлю та наших жителів діти зможуть проводити своє дозвілля в сучасній та затишній кімнаті.