QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Ухвалено рішення про придбання житла

18 травня під головуванням заступниці міського голови Ірини Чемерис відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків. До повноважень комісії належить формування та затвердження списків людей для виплати грошової компенсації, придбання житла та погодження щодо житлових приміщень, які планують придбати визначені особи.
Члени комісії поспілкувалися з громадянкою, 1989 року народження, яка перебуває на обліку з поліпшення житлових умов з правом позачергового отримання житла як особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Також присутні ознайомилися з документами та висновками відповідних служб.
У результаті обговорення було погоджено рішення про надання громадянці дозволу на перерахування коштів зі спеціального рахунку для придбання однокімнатної квартири за рахунок державної субвенції. Грошова компенсація від держави при цьому складатиме майже 268 тисяч гривень, що повністю покриває вартість квартири згідно договору купівлі-продажу.