QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У День міста Сергій Кузьменко побував на благодійному турнірі з настільного тенісу

29 травня відбувся благодійний рейтинговий турнір «I Оpen Oleksandria» з настільного тенісу приурочений до 276-ї річниці заснування Олександрії та другої річниці відкриття спортивного комплексу КНТ «Торнадо». Підтримку надав відділ молоді та спорту міської ради.
Спортивне змагання відвідав міський голова Сергій Кузьменко, який привітав усіх присутніх з Днем міста та побажав спортсменам перемог.
«У нас сьогодні хороший день – День народження нашого міста. Пишаємося тим, що до нас приїхало багато гостей. На жаль, ми не можемо собі дозволити святкувати, але відзначити свій День народження маємо право. А спорт – це якраз те, що має розвиватися під час випробувань» – сказав Сергій Кузьменко.
У турнірі взяли участь 38 спортсменів з 10 міст України: Києва, Харкова, Кропивницького, Кременчука, Кривого Рогу, Одеси, Черкас, Полтави, Золотоноші та Олександрії.
Переможців очікувала грошова винагорода, кубки та грамоти.
По завершенню змагань на основі членських внесків та благодійної допомоги від президента КНТ «Торнадо» та організатора турніру Олега Гушлевського на потреби армії перерахують 10 500 гривень.

Більше фото за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.414343757226924/414347107226589/