QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув ряд поточних питань

23 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули питання, що стосуються подальшого виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. А саме, двом неповнолітнім дітям виконком надав статус дитини-сироти і дитини, позбавленої батьківського піклування, та призначив над ними опікунів.
З метою увічнення пам’яті ініціатора будівництва та директора Олександрійської дитячої музичної школи 1956-1978 років Янова Миколи Максимовича, виконавчий комітет надав дозвіл управлінню культури і туризму на виготовлення і встановлення меморіальної дошки на будівлі закладу.
Присутні переглянули та внесли доповнення до вартості послуг для забезпечення безоплатного поховання померлих і загиблих учасників бойових дій та інвалідів війни, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
Враховуючи звернення ОСББ «Престиж 32А», протокол зборів співвласників та протокол засідання комісії, виконком надав дозвіл на відключення багатоквартирного будинку по проспекту Будівельників №32А від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання.
Для запуску на маршрути нових автобусів КП «Олександрійський транспорт», виконавчий комітет розглянув декілька технічних питань. Зокрема, із 28 червня, до проведення конкурсу перевізниками призначено: КП «Олександрійський транспорт» на маршрутах №№ 2/1, 5/1, 5/2, 11; ФОП Прокваса В.В. на маршрутах №№ 5/3, 14, 15, 18; ФОП Міщенко О.А. на маршрутах №№ 4/1, 7/1, 7/2, 16, 17; ФОП Хованського З.О. на маршрутах №№ 2/2, 4/2, 6, 12. Також прийнято рішення для КП «Олександрійський транспорт» щодо встановлення тарифу на перевезення у граничному розмірі до 12 грн за одну поїздку.
Виконком запропонував міській раді скоригувати бюджет Олександрійської громади на 2022 рік. Пропонується збільшити доходи та видатки бюджету на суму 759 тисяч гривень за рахунок субвенцій з бюджетів Приютівської, Попельнастівської та Пантаївської територіальних громад на центри первинної медико-санітарної допомоги. Також пропонується провести внутрішній перерозподіл видатків та направити 1 млн грн на діяльність військово-лікарської комісії.
Також на засіданні ухвалили рішення з ряду земельних питань.