QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко розповів про співпрацю з благодійними організаціями

У ході засідання виконавчого комітету, яке відбулося 7 липня, міський голова Сергій Кузьменко розповів про плідну співпрацю влади та міжнародних донорських організацій.
«Робота з міжнародними організаціями продовжується. Ми маємо їх потужну підтримку» – сказав очільник громади.
Він зазначив, що Олександрія протягом останніх тижнів отримала декілька гуманітарних вантажів. Зокрема, згадав про допомогу від дитячого фонду ООН – UNICEF, що направила на потреби громади та переселенців понад 30 тон вантажу.
Говорив і про польську організацію «Фонд Міжнародної Солідарності», яка частково забезпечила громаду генераторами, дефібриляторами, медичними матеріалами, гігієнічними, миючими та дезінфікуючими засобами і продуктами харчування.
У відповідності до проєкту МТД «Демократичне врядування у Східній Україні», який фінансується за рахунок USAID, Олександрія отримала побутову техніку та меблі для забезпечення місць компактного проживання ВПО на загальну суму більше 5 млн грн.
Тож аби врахувати потреби всіх установ та благодійних фондів, які сьогодні задіяні у створенні комфортних умов проживання вимушених переселенців, на виконкомі були ухвалені відповідні рішення.