QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

🔥 Пропозиція для мікропідприємництва, малого та середнього бізнесу! Частина 2

Відкрита програма надання безповоротної державної допомоги (далі – грант) суб’єктам господарювання на створення або розвиток переробних підприємств. Розмір гранту становить до 8 млн грн та надається за умови співфінансування у співвідношенні:
– для першої 1000 заяв до 70 % вартості проєкту (без урахування податку на додану вартість) – за рахунок грантів, не менше 30 % – за рахунок коштів отримувача ,(власних або кредитних);
– для всіх наступних заяв до 50 % вартості проекту (без урахування податку на додану вартість) – за рахунок грантів, не менше 50 % – за рахунок коштів отримувача (власних або кредитних).
Грант надається для створення нових виробництв переробних підприємств або збільшення потужностей існуючих виробництв переробних підприємств для покриття таких напрямків витрат, як:
– придбання основних засобів виробництва (верстати, технологічне обладнання),
– доставка та введення в експлуатацію основних засобів виробництва (верстатів, технологічного обладнання),
– включаючи програмне забезпечення.
Додатково інформуємо, що грант може отримати фізична особа, яка має намір розпочати підприємницьку діяльність і бере на себе зобов’язання зареєструватися фізичною особою-підприємцем або створити юридичну особу у випадку отримання позитивного рішення про надання гранту.
Подача заявки формується за допомогою засобу Єдиного державного веб порталу електронних послуг Дія за посиланням: https://diia.gov.ua/services/grant-na-pererobne-pidpriyemstvo.
Контактна особа у разі виникнення запитань та потреби у допомозі, начальник відділу інвестицій та інновацій управління економіки міської ради, Ганна Часник, тел. +380509870329.