QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Не залишайте дітей без догляду

Із початком літа діти мають багато вільного часу і часто проводять його на вулиці. Особливо без пильного догляду залишилися підлітки, які вже дорослі настільки, що батьки не контролюють їх як малечу.
Тим не менш, тінейджерів теж треба залучати до цікавого й змістовного дозвілля. В Олександрії продовжують працювати гуртки та спортивні секції, які охоче приймають нових відвідувачів. Підліткам можуть запропонувати безкоштовні майстер-класи, клуби настільних ігор, заняття з айкідо, психологічні тренінги та кінопокази на базі міських бібліотек, гуртки з гончарства, естафети та марафони, які проводять спортивна школа № 2 і будинок дитячої та юнацької творчості тощо.
Окрім того, з нагоди різних урочистих днів в місті проходять цікаві патріотичні заходи та реалізуються молодіжні проєкти. Актуальною є й волонтерська робота.
За консультацією куди прилаштувати свого підлітка на період літніх канікул можна особисто звертатися або писати в месенджери до бібліотек (https://www.facebook.com/alexlibrary.CBS), спортивної школи (https://www.facebook.com/groups/dush2.alexandriya), управління культури (площа Соборна, 6) та відділу молоді і спорту (вулиця Бульварна, 28 або https://www.facebook.com/vms.alexrada.ukr.net).
Також за посиланням можна завантажити інформацію про спортивні гуртки та їх тренерів: https://olexrada.gov.ua/category/sport/sport_inst.