QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати ухвалили ряд важливих рішень

14 липня відбулася 22-га сесія Олександрійської міської ради. Розпочавши роботу, депутати ухвалили рішення щодо заохочення голів квартальних комітетів міста згідно з кошторисом Програми розвитку місцевого самоврядування Олександрійської міської ради на 2021-2023 роки.
Наступним кроком було затверджено перспективний план роботи Олександрійської міської ради на ІІ півріччя 2022 року.
Також депутатський корпус розірвав побратимські відносини між містом Мозир, Республіка Білорусь та містом Олександрія. До цього рішення спонукали потурання РБ військовій агресії з боку Російської Федерації.
Далі в ході сесії ухвалено нове Положення про управління культури і туризму міської ради, Програму розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та Програму щодо реалізації житлових та майнових прав таких дітей.
Розглядаючи питання комунальної сфери, присутні підтримали передачу багатоквартирних будинків по вулицях Діброви та Василя Сухомлинського в управління власників новостворених ОСББ.
Депутати затвердили розширений перелік військовослужбовців, які матимуть право на одноразову матеріальну допомогу в разі контузій, каліцтва, отримання поранень. Виплата для них складатиме 10 000 грн з міського бюджету. Наступним кроком будуть розроблені положення та складений перелік документів, що стануть необхідними для оформлення такої допомоги.
Традиційно на завершення сесії депутатський корпус розглянув та ухвалив низку рішень щодо земельних та майнових питань.