QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міжнародна організація USAID готова допомагати Олександрії й надалі

15 липня міський голова Сергій Кузьменко зустрівся із Іваном Мукомелєм, регіональним директором проєкту «Демократичне врядування”, що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID). У ході дружньої бесіди очільник громади подякував за допомогу, адже ця організація одна з тих, що надала найбільшу підтримку для вимушених переселенців в Олександрії.
«Місто постійно отримує допомогу від міжнародних донорів. Однак без перебільшення можу сказати, що ваша підтримка для нас дуже значуща. Щиро вдячний за турботу про наших людей» – подякував очільник громади представникові міжнародного агентства
Під час діалогу присутні обговорили наступний етап співпраці, можливі довготривалі проєкти, які може реалізувати влада разом з USAID не лише на благо переселенців, але й для підтримки громади. Також обговорювалося оснащення місць масового проживання переселенців додатковою технікою та обладнанням.
Як писалося раніше, у рамках проєкту «Демократичне врядування у східній Україні» (DG East) Олександрія вже отримала холодильники, сушильні машини, бойлери, пилососи, праски, ліжка, матраци, генератори та інші побутові прилади. Загальна сума фінансування становить близько 5 млн грн. Одержані меблі та побутова техніка вже розподілені між гуртожитками та садочками й активно використовуються людьми.

Більше фото за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.445231440804822/445231257471507/