QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Експортерів запрошують на міжнародні виставки та платформи

На сьогодні експортери Олександрійської територіальної громади мають можливість взяти участь до кінця 2022 року   у 33 виставках по всьому світу на безоплатній основі та  презентувати товари і послуги на колективних стендах задля сприяння розвитку  власного експорту та створення нових можливостей  виходу свого  бізнесу за кордон. 

Для участі необхідно подати заявку на майданчику через єдину форму для реєстрації, на якому Міністерство Закордонних Справ України акумулює інформацію про інвестиційні та торговельні можливості з усього світу:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScafGKcNEzZMdwr-3Ja8biCk3fEHHcS4x8oo2wE2iwjAYQAdQ/viewform?fbcli

 Також можна звернутися за допомогою щодо оформлення та організації участі  до управління економіки Олександрійської міської ради, контактна особа: начальник відділу інвестицій та інновацій управління економіки міської ради, Ганна Часник, тел. (050) 9870329.

Додатково повідомляємо про можливість долучитися до Міжнародної платформи NAZOVNI – це  сервіс глобалізації українського бізнесу, створений для просування товарів і послуг за кордоном за сприяння українських дипломатичних установ.

Сервіс NAZOVNI доступний за посиланням: http://nazovni.online