QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Як отримати довідку для оформлення пенсії

Перед зверненням в ЦНАП необхідно отримати консультацію пенсійного фонду щодо уточнення інформації та переліку документів для оформлення пенсії.

Уточнити вид пенсії, а саме: за віком, по інвалідності, пільгова пенсія, по втраті годувальника, за вислугою років; уточнити підтвердження заробітної плати, стажу роботи (у випадку, якщо є виправлення в записах трудової книжки); перейменування/реорганізація підприємства (установи, організації тощо); навчання (якщо є помилки в дипломі або втрата диплому).
Додатково для жінок: вказати прізвище, яке було в той період, за який необхідно надати документи, якщо була зміна прізвища, вказати в якому році було укладено шлюб (шлюби); вказати дату народження дітей.

Перелік документів для звернення в ЦНАП (оригінали та копії):
паспортний документ заявника;
трудова книжка (титульна сторінка, де вказано ПІБ заявника, сторінки за період роботи на підприємстві, де відображено період прийняття та звільнення, перейменування підприємства тощо);
свідоцтво про шлюб або зміну імені;
документ, підтверджуючий право на пільговий розгляд (МСЕК, посвідчення учасника бойових дій, посвідчення учасника ЧАЕС, пенсійне посвідчення).
У разі подання заяви законним представником додатково подаються:
довіреність уповноваженої особи;
паспортний документ уповноваженої особи.

Документи приймаються за адресою: м.Олександрія, проспект Соборний, 59, понеділок-четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця – з 8:00 до 15:30, вихідні – субота та неділя.

Прийом громадян здійснюється за попереднім записом в електронну чергу. Талони можна отримати на рецепції ЦНАПу, на сайті ЦНАПу в розділі «Електронна черга» та в мобільному додатку Viber (чат-бот «ЦНАП м.Олександрія»). Телефон для довідок: 0-800-40-44-45.