QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбувся благодійний спортивний захід на підтримку Героїв Азовсталі

9 вересня в на спортивному майданчику школи №9 відбувся благодійний спортивний захід на підтримку Героїв Азовсталі «Підтримка Сталевих».

Усі охочі, які своєю участю виявили бажання підтримати захисників Маріуполя та їхні родини, зареєструвалися і зробили грошові благодійні внески.

На початку змагань учасників заходу привітав начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський.

Також перед присутніми виступили маріуполець, очевидець оборони Маріуполя – Володимир Ніколащенко та командир маневреної групи – Володимир Гориславець.

Після розминки учасники змагань приступили до багатоборства, яке складалося із чотирьох вправ, які, виконувались у бронежилеті: підтягування; віджимання на брусах;
армійський жим гирі та тримання бронежилета на витягнутих руках.

Координацію виконання вправ та суддівство змагань забезпечували голова ГО “Сильна Олександрійщина” Олексій Чиж та секретар Інна Дзюба.

Під час змагань одночасно проходила фотовиставка «Небачена Азовсталь» фотографа і керівника пресслужби «Азову» Дмитра Козацького за фінансового сприяння активіста Євгена Макаренка.

Також діяла виставка дитячих патріотичних малюнків для наших захисників.

По завершенню виконання вправ та після підрахування балів, були визначені переможець і призери.

За результатами змагань перше місце виборов Олег Гладкий, друге місце – Ігор Дудка, третє місце посів Богдан Гарькавий.

Переможець і призери благодійних змагань отримали подарункові сертифікати та абонементи в спортзал. Усі учасники були нагороджені грамотами за активну участь.

Зібрані під час змагань кошти були передані асоціації родин Захисників «Азовсталі».

Нагадаємо, захід був проведений за ініціативи молоді міста на чолі з активістом Василем Возіяном та за підтримки відділу молоді і спорту.