QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія представила продукцію на виставці «Riga Food 2022»

Із 8 до 10 вересня у Міжнародному виставковому центрі (м. Рига, Латвійська Республіка) відбулася найважливіша подія продовольчої галузі Балтії – виставка «Riga Food 2022».

За підтримки ТД «Україна» та  Кіровоградської регіональної торгово – промислової палати України (далі ТПП) у виставці брали участь і підприємства Олександрійської територіальної громади, які представили свою продукцію у секторі  здорових та екологічно чистих продуктів харчування.

Продукція  була високо оцінена та користувалася попитом серед учасників виставки.

Під час заходу  продукцію та роздатковий матеріал представляли:

ФОП «Вялих» (ТМ «КВІТКА»);

ТОВ «НГК ТРЕЙД» (ТМ «BEE QUEEN»);

ТОВ «АГРОПРОДСНЕК» (ТМ «ЗАЙКА»);

ФОП «Сібірцева Н.В.» (ТМ «Sweets and Joys»);

ТОВ «Аєрозет» (ТМ «АЄРОЗЕТ»).

За результатами виставки підприємства матимуть змогу розширити ділові контакти, співпрацю та розвинути власний бізнес, отримати підтримку та просування від  ТД «Україна» та ТПП для виходу на ринок Європейського Союзу (розширення ринків збуту, адаптація товарів і послуг для ринку ЄС, сертифікація продукції і виробництва, реєстрація торгових марок тощо).

Ознайомитися із продукцією підприємств Олександрійської територіальної громади, яка була представлена на виставці, можна  на офіційному сайті виставки за посиланням: https://www.bt1.lv/rigafood/eng/index.php.