QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Університеті третього віку почався новий навчальний рік

13 вересня в територіальному центрі відбулося відкриття нового навчального року в Університеті третього віку.

Навчання спрямоване на особистісний розвиток, соціальну адаптацію і збереження активної життєвої позиції людей поважного віку та людей з особливими потребами.

Навчання безкоштовне. Викладачами є працівники територіального центру та волонтери, а слухачами – підопічні денного відділення територіально центру.

У цьому навчальному році будуть продовжувати працювати факультети: філософський, літературний, здорового способу життя, прикладного мистецтва, православний, фінансової та комп’ютерної грамотності. Також розпочне роботу новий філологічний факультет із вивчення української та англійської мов.

В Університеті кожен зможе отримати підтримку, пораду, нові знання, удосконалити свої навички, завести нові знайомства та у різноманітити своє дозвілля.  

Директор терцентру Олена Грінчак привітала нових слухачів із початком навчання, подякувала за роботу керівникам та побажала всім творчих успіхів і наснаги.

Після вступної частини розпочалося знайомство з новими слухачами та планування роботи своїх факультетів.

На відкритті всі охочі могли ознайомитися з роботами студентів факультету прикладного мистецтва та заслухати вірші  студентів літературного факультету.