QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Приєднуйся до чат-боту з протидії торгівлі людьми

Віднедавна свою роботу розпочав чат-бот з протидії торгівлі людьми. Його назва «Залишайся в безпеці». Інформаційний ресурс допомагає розпізнати небезпечні ситуації, розповідає про різні форми сучасного рабства та радить, куди звертатися за допомогою.
Чат-бот працює в Телеграмі, усі охочі можуть приєднатися за посиланням:
https://t.me/stay_in_safe_ua_bot
Такий чат-бот сприяє підвищенню рівня поінформованості суспільства про проблему торгівлі людьми та допоможе зорієнтуватися в ризикових ситуаціях. Ця програма містить багато інфографіки, розповідає про правила безпечного працевлаштування, навчання, подорожей та онлайн-спілкування. Завдяки ресурсу можна швидко знайти інформацію, як допомогти рідним чи друзям, які потрапили в сучасне рабство.
Користувачам також пропонують поглибити свої знання у сфері протидії торгівлі людьми – пройти тематичний квест та навчальний онлайн-курс.
Чат-бот «Залишайся в безпеці» було створено завдяки співпраці Львівського державного університету внутрішніх справ та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні, за сприяння Міністерства соціальної політики та Національної поліції.