QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко: «Міський бюджет має можливість підтримати наших захисників»

7 липня під час засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко повідомив, що влада планує матеріально підтримати олександрійський військових, які отримали поранення внаслідок російської агресії.
«Наші захисники повинні лікуватися. Лікарі прикладають максимум зусиль, аби хлопці швидко відновлювалися. Як і держава та область, міський бюджет теж має можливість підтримати воїнів» – сказав очільник громади. Тож він звернувся до членів виконавчого комітету з проханням ухвалити рішення про надання матеріальної допомоги пораненим військовим.
Ухваленим рішенням міській раді запропоновано розширити перелік військовослужбовців, які матимуть право на одноразову матеріальну допомогу в разі контузій, каліцтва, отримання поранень. Така виплата складатиме 10 000 грн з міського бюджету. Відтепер, окрім учасників АТО/ООС та добровольців, право на цю допомогу матимуть військові ЗСУ, ТРО, Служби безпеки, розвідки, Національної гвардії та інших формувань. Аби рішення вступило в силу, його мають підтримати депутати на сесії Олександрійської міської ради.
Також у підсумку Сергій Кузьменко подякував Збройним Силам України за можливість жити і працювати в рідному місті.