QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про намір встановити економічно обґрунтований тариф

Комунальне підприємство «Чисте місто» інформує про намір встановити економічно обґрунтований тариф на послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів).

Розмір вартості послуги – 181,42 грн. за 1 м3 (з ПДВ):

  • для населення багатоквартирних будинків 32,05 грн. (з ПДВ) з однієї людини на місяць;
  • для населення приватного сектору 33,87 грн. (з ПДВ) з однієї людини на місяць.

Зауваження та пропозиції приймаються комунальним підприємством «Чисте місто до 20 травня за адресою:

Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Шевченка, 86,

E-mail:  [email protected],

Телефон: 099 738 94 53

Вказаний тариф розрахований для КП «Чисте місто» вперше, згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2023 р. № 1031 «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів», Закону України «Про управління відходами» від 20.06.2022р, замість діючого до теперішнього часу тимчасового тарифу (встановленого рішенням виконавчого комітету Олександрійської міської ради від 15.06.2023р. № 334 «Про застосування тимчасових тарифів на послугу з поводження з побутовими відходами (збирання та вивезення твердих побутових відходів).     

Додаються:

Розрахунок повної собівартості та тарифів на послугу з управління побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів) по КП “Чисте місто”

Розрахунок витрат на збут, пов’язаних з наданням послуги з управління побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів)

Розрахунок загальновиробничих витрат, пов’язаних з наданням послуги з управління побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів) по КП “Чисте місто” на 2024 р.

Розрахунок адміністративних витрат, пов’язаних з наданням послуги з управління побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів) по КП “Чисте місто” на 2024 рік

Графік надання послуги з вивезення твердих побутових відходів з сіл Олександрійської територіальної громади: Звенигородка, Марто-Іванівка, Олександро-Степанівка, Головківка, Головківське, Іванівка, Ізмайлівка, Піщаний Брід, Пустельникове, Королівка, Видне, Гайок на січень 2024 р. – грудень 2024 р.

Графік надання послуги з вивезення твердих побутових відходів з приватних житлових забудов м. Олександрії на січень 2024 р. – грудень 2024 р.

Графік надання послуги з вивезення твердих побутових відходів з приватних житлових забудов Перемозького та Байдаківського мікрорайонів м. Олександрія на січень 2024 р. – грудень 2024 р.

Графік надання послуги з вивезення твердих побутових відходів з багатоквартирних житлових будинків м. Олександрії комунальним підприємством “Чисте місто” в 2024 році