QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

6 грудня – День Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, захисники нашої держави!

6 грудня у нашій державі відзначається День Збройних Сил України.

З великою гордістю і повагою ми називаємо вас, українських воїнів, – незламними героями нашого часу, мужніми захисниками і справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Адже на вашу долю випало надскладне і відповідальне випробування – в умовах війни боронити цілісність, незалежність і суверенітет країни.

На передовій впевнено і сміливо ви даєте гідну відсіч багатотисячному війську агресора і поступово, кілометр за кілометром звільняєте окуповані території, не даючи ворогу жодних шансів і сподівань зазіхати на нашу свободу.

Незважаючи на те, що Україна невелика держава, сьогодні ви доводите всьому людству, що українська армія – краща армія в світі.

Своїм прикладом ви показуєте, як треба любити і шанувати рідну землю, цінувати мир та берегти свій народ.
Сьогодні святковий і, водночас, скорботний день. Ми вшановуємо пам’ять наших захисників, які до останнього подиху боролися за кожного з нас та віддали своє життя за мирну Україну.

Шановні військовослужбовці, прийміть щиру вдячність за ваш високий професіоналізм, вірність службовому обов’язку та українському народу.

Впевнений, що Перемога буде за Україною, а ми усією громадою допомагаємо і будемо допомагати наближати цей важливий історичний день.

Бажаю усім нам мирного неба, віри у краще майбутнє і нехай усі наші бійці повертаються до своїх родин живими і неушкодженими!

Із повагою
міський голова Сергій Кузьменко