QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

6 грудня – День Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, захисники нашої держави!

6 грудня у нашій державі відзначається День Збройних Сил України.

З великою гордістю і повагою ми називаємо вас, українських воїнів, – незламними героями нашого часу, мужніми захисниками і справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Адже на вашу долю випало надскладне випробування – в умовах війни боронити цілісність, незалежність і суверенітет країни. Ви впевнено і сміливо даєте відсіч багатотисячному війську агресора, не даючи ворогу жодних шансів зазіхати на нашу свободу.

Незважаючи на те, що Україна невелика держава, сьогодні ви доводите всьому людству, що українська армія – краща армія в світі. Своїм прикладом ви показуєте, як треба любити і шанувати рідну землю, цінувати мир та берегти свій народ.

Сьогодні святковий і, водночас, скорботний день. Ми вшановуємо пам’ять наших захисників, які віддали своє життя за мирну Україну.

Шановні військовослужбовці, прийміть щиру вдячність за ваш високий професіоналізм, вірність службовому обов’язку та українському народу.

Впевнений, що Перемога буде за Україною, а ми усією громадою допомагаємо і будемо допомагати наближати цей важливий історичний день.

Бажаю усім нам мирного неба, віри у краще майбутнє і нехай усі наші бійці повертаються до своїх родин живими і неушкодженими!

Із повагою
міський голова Сергій Кузьменко