QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

6 травня – День заснування міста-побратима Тервел (Болгарія)

Шановний пане Сімеоне Георгієв!

6 травня ваша територіальна громада відзначає річницю з дня заснування. Від імені міста Олександрія щиро вітаю Вас та громаду міста Тервел з Днем Міста.
Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Саме в такі моменти відчувається в серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, люди сповнюються почуттям єдиної родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто.
Нехай вас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ви творите місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.
Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям територіальної громади бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!
Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай Тервел завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.
Від імені Олександрійської міської ради ще раз дякую Вам за допомогу, надану Олександрійській територіальній громаді, зокрема: медичні засоби, ліки, товари першої необхідності, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо.
Все це допомогло організувати належний медичний супровід та матеріальну підтримку переселенців з тих регіонів нашої держави, де йдуть бойові дії.

З повагою і надією на подальше співробітництво

Олександрійський міський голова Сергій КУЗЬМЕНКО